MKD EN GR
MK EN GR
Stomatoloska ordinacija D-r Andreevski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стоматолошка ординација
Д-р Андреевски

Нашиот тим ќе ве пречека во пријатна и релаксирана атмосвера со професионална услуга на највисоко ниво. Реномирани стоматолози – специјалисти со своето големо искуство ќе ви ја дадат најдобрата стоматолошка услуга и стручен совет за понатамошно оддржување на вешето орално здравје.

Повеќе...

Ординацијата е опремена со најсовремени технолошко-технички апарати и материјали од реномирани и докажани светски компании. За подобрување на квалитетот на услугите што ги нудиме, нашиот тим активно учествува и ги посетува многубројните домашни и светски стоматолошки конгреси и саеми, за до едукација и следење на современите стоматолошки методи. Нашиот тим прави и консултативно – специјалистички прегледи од сите специјалистички стоматолошки сегменти.

Повеќе...


American Express

Links:

Стоматолошка Комора Стоматолошка Комора на Македонија

Светска Стоматолошка Федерација Светска Стоматолошка Федерација

Општина Битола Општина Битола

Општина Битола Filmland Битола